Nderim Lushi perfaqesues i shoqerise civile Kukes-Has. Nuk ndalemi ndaj ksaj padrejtesie te OSHEE.

10986825_10204622044246826_819764811734382349_oNderim lushi njofton te gjithe ata qe besuan ne peticionin per faljen e broxheve qe ne i detyrohemi OSHEE,se do te vazhdojme me kembengulje perpara kundra politikave te OSHEE. Ne nuk kemi rruge tjeter por vetem te protestojme ne menyre ligjore dhe te ngreme zerin qe te degjohemi nga qeveria dhe faktore te tjere.Kukesi tashme eshte nen akte te dhunshme eksodi dhe varferie.Qeveria shume shpejt do te reagoje qe te plotesoje kerkesen tone te vetme.Faljen e borxheve ndaj oshee.Nderim Lushi e bazon gjithcka ne bese dhe fjale te dhene.Nese do te vazhdoj te jem mes jush,brenda muajit kjo qeveri do te detyrohet permes protestave te ligjshme ti fali keto borxhe mbytese dhe te padrejta.
Nderim Lushi perfaqesues i shoqerise civile Kukes-Has.