Ndocaj: Votoni Ndrec Deda per bashkine e Mirdites

nrec dedaFDSH dhe kryetari saje dhe ZV.Krytari PDK Eduart Ndocaj ne baze te një sondazhi dhe një diskutimi te gjer me njerëzit qe janë mbështetës te FDSH mendojmë qe nuk do mbështesim parti te ndryshme po Njeriun e duhur për komunitetin tone . Dhe ne Mirdite njeriu i duhur është Ndrec Deda një mirditore me një karriere te shkëlqyer dhe i pa përfshire ne asnjë afere korruptove, është një djale Mirdite qe nder vitet i është gjendur Mirditoreve qe banojnë ne Tirane u është gjendur gjithmonë pranë me detyrën e tije te rëndësishme qe ai ka pasur ne bashkinë e Tiranës për 9 vite rresht ,Dhe ka 2 vite si Perfekt i qarkut Lezhe ku ka shërbyer me devotshmëri për ketë krahine . Prandaj ju bej thirrje ne emër te Frontit demokratin Shqiptare te VOTONI NDREC DEDEN PER BASHKINE E MIRDITES ESHTE NJERIU I DUHUR. Frontit Demokratin Shqiptare.