Nertila Marku se shpejti prova ku Lsi ne Zadrim kercenon dhe blen Vota .

Do i beja nje sygjerim disa personave, qe me “ndershmeri” te meshirshme po kerkojne vota ne Zadrime.Nese jeni te bindur se jeni te paimplikum ne afera korruptive e presione, ne vend qe te vijoni mashtrimin e mbledhjes se votave, bani mire me ik me leshu postet qe ua kane dhane miqte tuaj, poste me te cilat keni be presione zadrimoreve.Leshojani njerezve qe nuk shkojne tu ba si mosmirenjohes dhe qe nuk e shfrytezojne postin per te ba si te forte e te rendesishem ne Zadrime.
Nqs do tentoje njeri me ofendu pas ketij statusi, ose me mcu sms private tu m’ba fresk, publiku do shohe provat e “ndershmerise ” suaj, qe jam knaq tu i pa sot, dhe me vjen kaq turp! Asht me kerku ndjese publike, e me u largu!
Me voten e zadrimoreve, nuk mund te luajn ata qe luajn me nderin e miqve e shokve te vet.Kur ua bajne shokve te vet, imagjino cfare u bajne popullit!
Lerini njerezit te lire ne voten e tyre, ne zgjedhjet e tyre dhe kthehuni ne identitetin e zadrimoreve te paperlyer me tilla kurvlleqe!