Nje koment vellazeror per Eduart Ndocaj.

Me Eduartin jam njohur nje periudhe te vecante timen dhe te tijen.
Fillova te bashkepunoja me te, sepse tek ai pashe me shume nje sipermarres, njeri human, njeri qe e don me zemer Lezhen e Shqiperine.
Eduarti nuk mund te konsiderohet politikane profesioniste, por eshte nje person qe ka deshiren e madhe per te kontribuar per vendin.
Politika shqiptare eshte e mbushur me intriga, interesa dhe afera.
Eduarti ishte jashtem dhe i huaj ne kete mjedis.
Megjithate, Eduarti ne me pak se tre vjet arriti te afimirohet si personazh popullore e mbi te gjitha si njeri qe kerkoj te behen ndryshime ne sistemin pokitike.
Betejat e Eduartit ishin e do te mbeten te drejta.
Angazhimi i Eduartit tek PDK ishte i natyrshem dhe i perkiste formimit te tij familjare e individual.
PDK ka probleme ashtu sic kane te gjitha partite e vogla, sepse eshte kodi qe i ndeshkon, marreveshjet dhe kompromiset e kane bere PDK te jene pjese e sistemit.
Ngjarjet qe ndodhen ne procesin e negociotave, interesat e ngushta te leadershipit e ndeshkuan Eduartin politikisht.
Kjo per me teper edhe per shkak te marreveshjes qe beri PDK me Rama-Meta e vendosi Eduartin ne nje pozicion te veshtire edhe per faktin, se kishte mbajtur nje qendrim opozitar kunder Qeverise.
Ne keto kushte Eduarti duhet te bente ate qe beri, te mbeshtes kandidatin e djathte.
Jam i sigurt se Lezha ka nevoje per kontributin e Eduartit, pavaresisht nga forma e formati.
Eduarti eshte djali i ri, vendi i tij duhet te jete vetem Djathtas dhe e ardhmja e tij politike eshte e sigurt. A. Daci