Nxirren nga deti trupat e pajetë të 17 emigrantëve në kanalin e Siçilisë

Home » Bota » Nxirren nga deti trupat e pajetë të 17 emigrantëve në kanalin e Siçilisë

By Redaksia on May 30, 2015. No Comments

emigrante_317 persona janë gjetur të vdekur në një gomone në Kanalin e Sicilisë, e cila u tërhoq nga një anije ushtarake të marinës italiane. Në të njëjtën gomone ndodheshin 217 emigrantë të tjerë të cilët u shpëtuan. Por ky ishte vetëm një nga dhjetëra operacionet e shpëtimit të kryera 24 orët e fundit. Kërkesat për ndihmë vijnë nga emigrantë të cilët telefonojnë nga gomone të tejmbushura dhe në rrezik. Vetëm në orët e fundit janë 3300 personat e shpëtuar pas disa ditësh udhëtimi në kushte të dëshpëruara.

Leave a Reply