Paulin Kolndreu sekretai FDSH Torovica esht e Djathte; Fitorja e Z.Fran Frrokaj e sigurte nga Z.Eduart Ndocaj.

Burrerija e Qytetarit Lezhjane te ndershem e Mirditorit te ndergjegjshem dhe e Shqiptarit te sakrifices per te mire te Shqiperise.Terheqja e z.Ndocaj nga gara per kryetare te bashkise Lezhe dhe bashkimi me kandidatin e te djathtes z.Fran Frrokaj ishte veprimi ma burrerore qe mund te bante nje njeri i cili dha te kuptoj se para cdo interesi vjen fitorja ndaj korrupsionit dhe ndaj shfrytezueseve te cilet nuk menduen kurre per Lezhjanet e as per qytetaret e saje.Po te kandidonin dy te djathte sdo benin asgje tjeter veqse do zhgenjenin popullin e Lezhes dhe do fitonte perseri LSI.Tani me kte bashkim fitorja ashte e sigurte dhe na mbetet ti mbeshtesim kta te dy djem te ndershem e me plot vullnet per zhvillim e punesim.Fran Frrokaj urime se cdo Lezhjan te beson ne drejtimin e duhur per te mire te te gjitheve.Me shum rrespekte sekretari i pergjithshem i FDSH P.Kolndreu.