Romeo Gurakuqi.Mos e leshoni Lezhen ne duart e ketyre perdhosesve te krahines suaj,si Tusha dhe Kaçaj

Një mesazh që kalon kufinjtë e bindjes politike dhe që i sherben çdo votuesi lezhjan dhe të së ardhes së fëmijëve tanë.Mesazhi për mbrojtjen e Lezhës vjen nga studiuesi dhe historiani i mirënjohur Romeo Gurakuqi.

”Viktor Tusha dhe Salvator Kacaj “pajtohen” para Monumentit te Pader Zef Pellumbit me bekimin e Ilir Metes, ne Sheshin Wilson ne San Giovanni di Medua. ” Urime” miqve te mi lezhjane, studenteve te mi te Lezhes, Zadrimes, Bregut te Mates, Shengjinit, dhe pjeses Mirditore te Lezhes. Mos e leshoni Lezhen ne duart e ketyre perdhosesve te krahines suaj, atyre qe shkaterruan Lissus antik, Alession mesjetar dhe portin e famshem San Giovani di Medua (Shengjin) mbroni lirine tuaj dhe mos lejoni tallje te tilla ne kurrizin tuaj dhe femijeve te se ardhmes.”