Shqiptaret u trathtuan perseri nga bite e bllokut .

FB_IMG_1425844906694Kurbeti nje plag e madhe e shoqerise shqiptare ku ne 92 braktisen shqiperin mbi 1 milion shqiptare nga Varfëria dhe skamja qe la komunizmi . Sot mas 24 vitesh demokraci po perseritet e njejta histori tani jo nga diktatura po nga politika shqiptare nga politikanet e korruptuar dhe te pa shpirt . Ftoj gjithe shqiptaret qe duan te largohen nga shqiperia per be azil ne Europe te mos largohen mos shisni pasuritë qe ken per nje te ardhme te pa sigurt ne Europe . Duhet te luftojme dhe te punojme ne shqiperi kunder politikes aktuale dhe te ndeshkojme me vote gjdo qeverisie vendore apo qendrore me vote . Nuk eshte azili e ardhmja e femijeve tuaj po shqiperia e Lire nga mafia politike .