Sot nё seline e Partise Demokristiane tё Shqipёrisё njё delegacion Italian i kryesuar nga Sekretari i Pergjithshёm i Akademisё sё Shkencave “Costantiniana”, Dr. Roberto Luigi Perrone dhe Senatori Daniele Mariutto,

11167705_750925701687636_3708900071841513269_n 11205139_750925695020970_6349823801846139599_n 11205143_750925691687637_589086692285703854_n10302045_750925541687652_4838618300680159329_nSot nё seline e Partise Demokristiane tё Shqipёrisё njё delegacion Italian i kryesuar nga Sekretari i Pergjithshёm i Akademisё sё Shkencave “Costantiniana”, Dr. Roberto Luigi Perrone dhe Senatori Daniele Mariutto, tё cilёt u pritёn nga Kryetari i Demokristianve Z.Nard Ndoka dhe Sekretari i Pёrgjithshёm i Senatit Demokristian Z.Vladimir Prenga.
Kreu Demokristian Z. Ndoka i njohu miqtё Italian mbi aktivitetin politik tё Partisё Demokristiane, pёr situatёn politike nё Shqipёri, mbi koalicionin pёr zgjedhjet lokale, si dhe me historikun e Demokristianeve Shqiptarё.
Miqtё Italian i deklaruan Zotit Ndoka mbёshtetje nё aktivitetin politik, si dhe deklaruan propozimin e tyre pёr Z.Ndoka, pёr antarё nderi i Akademise sё Shkencave COSTANTINIANA.
Z.Perroni shprehu kёnaqesinё e tij pёr vizitёn nё Seline e Demokristianёve Shqipёtare duke premtuar vazhdimёsinё e kёtij bashkёpunimi tё nisur.

Zyra e Shtypit PDK