Sot Partia Lidhja Domokriastiane LDK permbylli me sukses ne 90 % te Bashkive ne Gjithe vendin kandidimin per keshillat Bashkiake

Sot Partia Lidhja Domokriastiane LDK permbylli me sukses ne 90 % te Bashkive ne Gjithe vendin kandidimin per keshillat Bashkiake !
Nje sukses i jashtezakoneshem i Strukturave te Partise ne nje kohe rekord !
LDK ne keto zgjedhje ju ka ofruar qytetarve njerzit me te mire dhe me vlera te medha ,me moral dhe integritet te larte, ju kemi ofruar profesionistet me te mire ne te gjitha Fushat !
Votoni Partine Lidhja Demokristiane LDK qe te ju jepni mundësine kandidatëve tane te jene zeri Juaj ne Keshillat Vendore, aty ku miratohen projektet e zhvillimit dhe te mireqenjes per çdo qytetar,aty ku shikohen shtresat ne nevoje.
Te nderuar Kandidat te LDK ju uroj suksese dhe nje fushate te qete dhe te Qyteteruar,nje komunikim me qytetaret dhe te shpalosni alternativen e filozofise Europiane.
Suksese dhe Fitore !