Sot po bisedoja me banoret e Kodres se Kuqe ne Paskuqan pas takimit te Kryetarit te Bashkise Kamez, z.Xhelal Mziu,

Ne opozite me njerezit qe kane rrenu prej muajsh Kamzen dhe Paskuqanin, me burgosje, me heqje masive te ndihmave ekonomike ne menyre arbitrare.E gjitha kjo, ne kembim te papunsise ne rritje, per shkak te rritjes se barrierave ne taksimin e tatimin e bisneseve.
Sot po bisedoja me banoret e Kodres se Kuqe ne Paskuqan pas takimit te Kryetarit te Bashkise Kamez, z.Xhelal Mziu, dhe eshte kaq fatkeqesi te degjosh burra tek thone:” Duhet te shesim token me pagu milionat e debise se energjise elektrike se na kane paralajmeru me burg. Na dhemb ta shesim token tone.”
E tmerrshme, cfare kodrash pjellore, qe mund te mbushen me vreshari, pemtari…Grate dhe vajzat mund te punesoheshin, te kete punishte per prodhimet vendase.Kodrat e Paskuqanit jane tipike, per te investuar ne to.
Nje perle kodrinore qe do kthehej ne perlen me tipike te zhvillimit ekonomik te shpejte nga blegtoria e bujqesia.