Tirana me nje shpetimtar si dr:Halimi – apo Tirana me nje mashtrues si Velia .

Takova pas 30 vitesh Lefterie Deliun. Ka qenë dimri i egër i vitit 85 kur i shkova në shtëpi në fshatin Shën Mëri. Rrezikonte jetën. Me makine deri në rrëzë te Dajtit, pastaj në këmbë me nxitim para se të bëhej lumi i pakalueshëm. Jam i gëzuar që dhe sot Lefteria gëzon shëndet të mirë. Ajo e mban mend atë natë të vështirë dhe më takoi sot për të shprehur sërish mirënjohje.