Tirana mund te jet Demokristiane ftoj te gjithe ata qe besojne ne filozofin kristiane te votojne Dhimiter Muslin.

Home » Kronike » Tirana mund te jet Demokristiane ftoj te gjithe ata qe besojne ne filozofin kristiane te votojne Dhimiter Muslin.

By edi on May 25, 2015. No Comments

nformacion Personal
Emri Mbiemri
Dhimiter Muslia
Adresa Bulevardi “Gjergj Fishta “, Lgj.10 , Pll. “E-88”, Shk.2/Kati .2 Nr.13, Tiranë, Albania.
Telefoni Mobile:0692089514

E-mail avmuslia@yahoo.com

Shtetesia/Kombesia Shqiptar

Datelindja 07 Prill 1971

Gjinia Mashkull

Pozicioni i tanishem dhe eksperienca ne pune

Avokat, prane Dhomes se Avokatise Tirane dhe Iurist i Kishes Katolike Tirane , vazhdoj 2009 – 2015
Shef i Njesise Transportit Mjeksor me Helikopter prane MSH.2008 – 2009
Drejtor i Semundjeve te Brendeshme ne QSUT “Nene Tereza”2007 – 2008
Avokat prane Dhomes se Avokatise Tirane. 2000 – 2007
Pergjegjes Sektorit ne Gjykaten e Apelit Tirane. 1997 – 2000
Sekretar Gjyqesor ne Gjykaten e Apelit Tirane. 1993 – 1997
Garda e Republikes. 1990 – 1993
Teknik i Mesem, ne Ndermarrjen e Gjelogjise Tropoje. 1989 – 1990

Trajnime

Kompjuter “programet baze”
Gjuha Italisht shkrim kominikim , mire 1995
Gjuhe Angleze shkrim kominikim , mire 1996
Kurse trajnimi per avokatet e organizuar nga Shkolla e Magjistratures dhe
Dhoma e Avokatise Tirane “Ceshtje te etikes profesionale” 2005
Trajnim organizuar nga Qendra e Aleances Gjinore me teme “Organizimi i fushates Elektorale”. 07-08 Prill 2008
Kursi 2 vjecar Sociopolitik organizuar nga “MAGIS” ne bashkepunim me Keshillin e Europes. 2004 – 2006
Certifikate per Pjesemarrje nga Qendra e Aleances Gjinore me teme “Komunikimi, te folurit ne publik dhe ndertimi i partneritetit me median”,
23, 24 shkurt 2006
Mirenjohje e Komunes Lekbibaj dhe Qendra Mjedisore Alpe “Per kontribut i dhene per zonen e Nikaj-Merturit”. Shkurt 2012
Certifikate “Mirenjohje” dhene nga Institui “Shtepia e Drejtesise dhe Pajtimit Kombetar” Nentor 2013
Edukimi Arsimimi dhe Formimi Edukativ

Shkolla e mesme profesionale Kukes . 1985 – 1989
Universiteti i Tiranes , Fakulteti i Drejtesise .1999
Aktivitete sociale
Anetar i Dhomes Kombetare te Avokatise
Anetar i Shoqates “Avokateve Penaliste”
Aktivist i te Drejtave te Njeriut dhe i Pajtimit Mbare Kombetar
Anetar i Shoqates se Perndjekurve Politik.
Nenknetar i Shoqates Nikaj –Merturi.
Anetar i Shoqates se Intelektualeve Katolike Shqiptare.

Aktiviteti Politik

Themelues i Partise Demokristiane. 1991
Anetar i Kryesise dhe Sekretar i Ceshtjeve Ligjore ne PDK deri 2012
Kryetari Partise Kristian Demokrate 2012 deri Korrik 2013
Aktualisht Sekretar i Pergjithshem i PKD-se.
Sekretar i Pergjithshem i Unionit Kristian Shqipetar.11205994_707769969345249_8252819442400980771_n DHIMITER MUSLIA

Leave a Reply