Tirana mund te jet Demokristiane ftoj te gjithe ata qe besojne ne filozofin kristiane te votojne Dhimiter Muslin.

DHIMITER MUSLIA11205994_707769969345249_8252819442400980771_nFronti Demokristian Shqiptare mbeshtet te vetmin kandidat Demokristian ne rrang komtare per bashkine e Tiranes z Dhimiter Muslia dhe i uron fitore ne kete mision te veshtire ,  , ftoj demokristiane e te gjitha partive politike dhe shoqatat qe besojne ne filozofine demokristiane ta mbeshtesin ate me te gjitha forcat dhe ti japin ksaje bashkie nje dinitet ne qeverisie si fryme Demokristiane . VOTO DHIMITER MUSLINE PER KRYTARE BASHKIE TIRANE. DHE VOTONI KSHILLTARET E PDK VOTONI N° 58 DEMOKRISTIANET E VETMJA SHPRESE PER DEMOKRACINE NE VEND .
Kryesia e Fdsh
www.fdsh-al.com