Z. Blendi Gonxhja per Keshillin Bashkiak Tirane PDK (qe shprehet ne Fleten e Votimit per subjektet Nr. 58 (PDK))

FRPDK ndjehet shume mire qe kandidati yne i pare ne listen per Keshillin Bashkiak (qe shprehet ne Fleten e Votimit per subjektet Nr. 58 (PDK)) Z. Blendi Gonxhja vijon te publikoje ide e platforma konkrete mjaft interesante, te perpunuar me grupin e specialisteve perkates, per nje koncept te ri per administrimin e Tiranes, per nje angazhim te ri te Parlamentit te Tiranes, per mundesi e projekte te reja e bashkekohore per nje SMART CITY sic i ka permbledhur dhe skicuar keto ide ne postimin qe po ndajme me ju. Ne te gjitha debatet televizive ku ka marre pjese kandidati yne ben diferencen duke folur shqip, thjeshte, duke u marre me zgjidhjen e problemeve dhe jo me parti e lufte politike. Perdite e me shume keto ide po gjejne mbeshtetje.