Lezha pa krytare bashkie aktualish. Tusha ska qen kurr Frrokaj se lejon Lsi.

Lezha nje nder qytetet me te rendesishme te Shqiperise me nje peshe te jashtezakoshme per turizmin shqiptar vazhdon te jete pa qeverisje vendore. Situata ne plazhin e Shengjinit e jo vetem eshte emergjente dhe ka nevoje per kostituimin e shpejte te Keshillit te ri bashkiak. Ndeshkimi i qeverise kunder humbjes ka filluar duke e lene pa uji e pa drita Lezhen e Shengjinin. Flitet per nje skenar te rrezikshem e antidemokratik qe mund te luhet ne KQZ per faktin se humbja ishte e rende e po perpiqen ne menyre te deshtuar ta rimarrin ne tavoline. Diferenca eshte aq e madhe se s’ ka shanse per lojera tavoline. KQZ duhet te mandatoi Kryetarin e Ri te mbledh Keshillin.