Home » 2015 » September

Nazlije Sadrijaj promovon bukurine shqiptare ne Gjermani

Nazlije Sadrijaj promovon bukurine shqiptare ne Gjermani

Para disa ditesh, njera nga grimister e njohura shqiptare ne Gjermani Nazlije Sadrijaj bashkarisht me bashkeshortin e saj Vedat Sadrijaj, ne Krefeld te Gjermanise organizoj spektaklin e bukurise Miss Intercontinantal Albania dhe Miss Intercontinantal Kosova ku more pjese 10 vajzat me te zgjedhura nga Shqiperia dhe Kosova. Prezent kishte personalitete…

Gjokebibajt e Kryezezit ne rrjedhat e historise.

Gjokebibajt e Kryezezit ne rrjedhat e historise.

Gjokebibajt e Kryezezit ne rrjedhat e historise. Nga:Julian Vlashi Kryezez!Nje vendbanim i hershem qe gjalleron neper nje pjese te lugines s’e Fanit te bashkuar e ngjitet deri thelle ne malin e Matrizes.Ndodhet ne pjesen verilindore te Malesise se Lezhes(Zhupes)!Kryezezi,eshte bajrak i pare nder kater bajraket e Malesise se Lezhes,dhe nje…

Sapo ndodhi tani – Eduart Ndocaj sapo zhvilloje nje takim me z. Antonio Lopez, Sekretarin e Pergjithshem te Partise Popullore Europiane (PPE).

Sapo ndodhi tani –  Eduart Ndocaj sapo zhvilloje nje takim me z. Antonio Lopez, Sekretarin e Pergjithshem te Partise Popullore Europiane (PPE).

Sapo ndodhi tani – Komunikim per mediat Eduart Ndocaj sapo zhvilloje nje takim me z. Antonio Lopez, Sekretarin e Pergjithshem te Partise Popullore Europiane (PPE). Z. Ndocaj dhe z. Lopez jane te ftuar e po marrin pjese ne takimin dy ditore “Europiane qe duam” te organizuar nga Antonio Tajani, zv.…

Zv. Kryetari Pdk z. Eduart Ndocaj ne nje takim te perzemert me senatorin FI, Renato Brunetta dhe ish ministrin e Administrates Publike dhe Inovacionit Italiane,

Zv. Kryetari Pdk z. Eduart Ndocaj ne nje takim te perzemert me senatorin FI, Renato Brunetta dhe ish ministrin e Administrates Publike dhe Inovacionit Italiane,

Zv. Kryetari Pdk z. Eduart Ndocaj ne nje takim te perzemert me senatorin FI, Renato Brunetta dhe ish ministrin e Administrates Publike dhe Inovacionit Italiane, ne takimin me PPE ne Fiuggi ROME, ku diskutuam per ngjarjet e fundit ne Shqiperi qe ka te bejne me Dekriminalizimin e Parlamentit dhe institucioneve…

Eduart Ndocaj: Propozim për një tryezë të rrumbullakët me të gjitha forcat politike në vend

Eduart Ndocaj: Propozim për një tryezë të rrumbullakët me të gjitha forcat politike në vend

  Të nderuar kolegë politikanë dhe deputetë, situatë në vend është e vështirë. Sot, Shqipëria ka sfida të rëndësishme që mund të gjejnë zgjidhje vetëm përmes një politike të buon-senso dhe jo përmes politikës shterpë konfliktuale. Sfidat emergjente të Shqipërisë janë: -Drejtësia. Reforma në Drejtësi është mjaft e rëndësishme sepse…

1 2 3 5