Eksluzive sjellur per her te parë ktu tek Dodona Pellazge.Terrakotë qe gjendet në Mainz, Gjermani.

Eksluzive sjellur per her te parë ktu tek Dodona Pellazge.Terrakotë qe gjendet në Mainz, Gjermani.

Ganimet Dardani princi Trojan me plis në shoqerin e Shqiponjes jo ato prradhat greke me rrena.Ktu shihet qart qe Shqiponja ishte mbrojtsi tij qe lidhet me legjenden tonë Djali dhe Shqiponja.Ju lutem shperndane miq.