Deputeti Ndocaj viziton bashkë më fëmijët Kristi Mazen

12241733_1505368666424017_2313845326015417783_n 12278765_1505368719757345_2480841742540245132_n 12294821_1505368699757347_6848960079556887444_nDeputeti Ndocaj, sot vizitoi djaloshin, Kristi Mazen, që është i shtruar në Bergamo. Shoqëruesja e Kristit, Valentina Tahipi falënderojë z. Ndocaj duke thënë se: fale sensibilizimit tuaj brenda një jave u rritën duke u shumëfishuar donacionet. Po ashtu edhe prindërit e Kristit e falënderuan deputetin Ndocaj duke thënë se: reagimi juaj i vuri në “seder” njerëzit. Gjatë vizitës z. Ndocaj bëri donacionin e tij dhe ajo që ishte më e bukur ishte fakti, se z. Ndocaj kishte marrë edhe fëmijët e tij me vete që i dhuruan lodra Kristit dhe kaluan çaste të bukura së bashku. Deputeti Ndocaj ka vetëm pak ditë që ka marrë mandatin dhe po i mban të gjitha premtimet e bëra tani duke ndihmuar shumë familje, komunitetin me infrastrukturë. Politikbërja e z. Ndocaj është një shembull edhe për deputetët e tjerë, sepse ajo e afron më shumë politikën tek qytetari.