Google.al i nderon shqiptarët me flamurin kombëtar

albania-independence-day-2015-5713146022985728-hpMe rastin e Ditës së Pavarësisë motori më i madh i kërkimit google.al i nderon dhe i respekton shqiptarët duke vendosur flamurin kombëtar. Nuk është hera e parë që google e bën një gjë të tillë.