Angela Martini në shtrat me Bleona Qerretin (Foto)

Home » Aktualitet » Angela Martini në shtrat me Bleona Qerretin (Foto)

By edi on December 29, 2015. No Comments

Pas fotove ne Amerikë, duket se Angela Martini dhe Bleona Qerreti po ndajnë të njëjtin shtrat edhe në Tiranë.

Si duket të zhgënjyera nga burrat, dy bukuroshet tashmë kanë vendosur t’i përkushtohen njëra-tjetrës.

Leave a Reply