Eduart Ndocaj babagjyshi i Vitit të Ri për fëmijët e kampit të Torovicës

1432_1513648598929357_7543778714710145157_n - Copia

7473_1513650952262455_3947703532568340616_n - Copia

67051_1513649142262636_1083254742888419153_n - Copia

260422_1513629812264569_4658019328358971467_n - Copia

534115_1513651025595781_6433998686297511912_n - Copia

940904_1513648718929345_4883619690923376894_n - Copia

995370_1513629852264565_7537922603267510398_n - Copia

1010371_1513648972262653_5296515358996217901_n - Copia

1150996_1513648505596033_704654176182944792_n - Copia

1454866_1513648425596041_4881403844425752368_n - Copia

1467186_1513629988931218_8470649519227724312_n - Copia

1486713_1513650108929206_6962317311713735099_n - Copia

1555447_1513629715597912_957796540904770591_n - Copia

1914207_1513650838929133_6779411590268266643_n - Copia

1918962_1513629582264592_7808827739923669632_n - Copia

1930497_1513648782262672_8190268327864253797_n - Copia

10009288_1513629555597928_4795854109628653517_n - Copia

10276082_1513629968931220_5777442080278686188_n - Copia

10276082_1513629968931220_5777442080278686188_n

10313536_1513651148929102_5184533911260230993_n
Sot, Eduart Ndocaj, deputeti i Qarkut Lezhë në versionin e babagjyshit me dhurata në dorë vizitoi Kampin e Torovicës për të gëzuar fëmijët.
Situata që shfaqej përpara ishte një mjerim larg çdo imagjinate njerëzore.
Varfëri ekstreme, njerëz të vrarë në fytyrë nga hallet e mëdha.
Shtëpitë nuk konsiderohen as të tilla.
Të gjithë janë pa punë, bujqësi s’ka, sepse toka është kthyer në moçal, sepse nuk është dorë asnjëherë në kanalet kulluese në këto 25 vjet.
Në pallatet që kanë qenë burg jetojnë familje në të njëjtat kushte që kanë qenë të burgosurit.
Në oborr sillen fëmijët e bukur si engjëll qe nuk e kuptojnë realitetin dhe nuk kanë marrë kurrë dhurata.
Z. Ndocaj i gëzoi ata me lodra duke u kthyer në një ditë babagjyshi për ta.
Fëmijët e lumtur dhe me lodra në dorë ktheheshin të lumtur nëpër familjet e tyre duke thënë erdhi me vërtetë babagjyshi i Vitit të Ri.
Z. Ndocaj u takua me banorët e zonës dhe foli me ta për gjendjen e mjerueshme.
Ata, ishin të dëshpëruar dhe ishin të tradhtuar nga politika që i ka mashtruar me premtime.
Fotot dëshmojnë më së miri realitetin, ku jetojnë e si jetojnë këto banorë.
Z. Ndocaj tha: është e turpshme dhe fajtore politika 25 vjeçare për këtë gjendje. Edhe këta janë banorë të Shqipëri edhe kjo zonë është Shqipëri. I kërkoj Qeverisë, Kryeministrit dhe Ministres së Çështjeve Sociale të ndërhyjnë me projekte konkrete për ta ndryshuar këtë realitet që fjalët janë të tepërta për ta përshkuar.