Ja çka shkruar gazeta L’equipe për Francë-Shqipëri

Menjeherë pas hedhjes së shortit gazeta franceze Lequipe ka komentuar ndeshjen Francë Shqipëri.”Blutë do të luajnë në 15 qershor në stadiumin Velodrom (70 mije spektatorë) në Marsejë në ora 21. Teorikisht skuadra me e dobët e grupit A Shqipëria e ka mundur Francën (1-0) qershorin e kaluar. Kjo gjë garanton një grup shumë të fortë. Dhe Lorik Cana do të jetë padyshim tejet i lumtur të mbajë shiritin e kapitenit në Marsejë ku ai ka qenë gjithëashtu kapiten.