Kartolina e Ndocaj: Gëzuar 2106, je sui Lu!

1069871_1513384875622396_1055517877575135830_nJe sui Lu!

Me rastin e Vitit të Ri, të gjithë shqiptarëve kudo që janë ju uroj: Gëzuar Vitin e Ri 2016!
Kjo Kartolinë është shpresa e vetme që ligji të sundojë në këtë vend si në çdo vend të Botës Demokratike dhe të gjithë të jenë të barabartë para ligjit, edhe ne politikanët!
Kjo kartolinë është simboli i shpresës së shqiptarëve, sepse pa reformën në Drejtësi nuk ka as drejtësi, as shpresë, as demokraci, as progres, as barazi e as integrim!
Ne shqiptarët meritojmë më shumë dhe duhet të punojmë së bashku për më shumë!
Edhe këtë herë SHBA i kemi në anën tonë, në anën e lirisë, demokracisë, shpresës e të ardhmes!

Je sui Lu!

Gëzuar Vitin e Ri 2016!

Eduart Ndocaj