Kaubojsi” feston me mësuesit e shkollës “Dodë Gegë Pjetri”! (FOTO-LAJM)

"Kaubojsi" feston me mësuesit e shkollës "Dodë Gegë Pjetri"! (FOTO-LAJM)

Deputeti Eduart Ndocaj ka festuar me stafin padagogjik të shkollës 9-vjeçare Dodë Gegë Pjetri në Manati.

Ky lajm është bërë i ditur nga vetë Ndocaj përmes rrjetit social Facebook.
Shkrimi i plotë i Eduart Ndocaj:
Deputeti Ndocaj festojë me nxënësit e me stafin pedagogjik të shkollës 9-vjeçare Dode Gegë Pjetëri në Manati.
Kjo është shkolla, ku ka studiuar deputeti Ndocaj.
Festa ishte e organizuar nga petagogët dhe e sponsorizuar nga deputeti Ndocaj, që prej vitesh është i zgjedhur edhe President i Bordit Drejtues të Shkollës. Dimrin e kaluar deputeti Ndocaj dhuroj stufa për ngrohje në disa shkolla.