Ndocaj dhe Gjermeni inspektojnë shtëpitë sociale në Rrëshen

1930493_1512356045725279_5970616022827492788_n

10391608_1512356079058609_3847121892636830735_n

10603681_1512355985725285_1903331467545432061_n

12360341_1512356099058607_2889930373609843947_n

12376158_1512356012391949_5074462921763621113_n
Eduart Ndocaj, Deputeti i Grupit Parlamentar të PS për Qarkun Lezhë bashkë me Ministren e Planifikimit Urbanë znj. Gjermeni dhe Kryetari i Bashkise Rrëshen inspektuan projektin e Fondit për Zhvillim të rikonstruksionit të disa shtëpive sociale tq Komunitetit Rom si dhe të përmisimit te kushteve të tyre të jetës.
Projekti po realizohet në Lagjen Donaj të Rreshenit.
Pas takimeve të banoreve dhe inspektimit të banoreve, z. Ndocaj, Ministrja dhe Kryetari i Bashkisë Rrëshen ecën në këmbë në qytet dhe pinë një kafe në një nga baret e Qendrës së Rrëshenit.
Në kafenenë u diskutuan çështje që lidhen me zhvillimin e zonës, por nuk përjashtohet mundësia të jetë folur edhe për çështje politike duke pasur parasysh së Kongresi i PS po afron.