Ndocaj reagon: Opozita kërkon një lider, por nuk jam unë

12310474_1507974086163475_1313446247600292854_nReagon Ndocaj në Parlament: Pak dite na ndajnë nga 25 vjetori i rrëzimit të Regjimit. Partia Demokratike i thërret qytetarët në protestë duke përdorur imazhin tim. Unë, jam popullor e pozitive tashmë dhe përdorimi i imazhit im tim do të jetë një dështim për ta. Unë, e di se ata janë në kërkim të një lideri, por sigurisht ai nuk jam unë.