Si u bë e famshme Dhurata Dora?

Si u bë e famshme Dhurata Dora? 

Dhurata është shembulli tipik i arritjes së famës pa thashetheme, pa skandale, pa imponime, shkruan Kosovarja.

Atë e ka ngritur në nivelin ku është zëri dhe energjia e saj e pa krahasueshme.

Dhurata Dora e imponoi vetën me stil dhe shumë pozitivitet. Këngëtarja ka sjellë shumë hite dhe është bërë ndër më të preferuarat e publikut të gjerë, shkruan Kosovarja.