Gazeta Arberia: Eduart Ndocaj politikani i vitit me 13528 vota

snazhhGazeta Arberia www. Gazetaarberia.com mbylli sondazhin “Politikani i vitit 2015”.
Ne kete sondazh u renditen politikanet me popullor, me te perfolur, karizmatiket dhe me te rendesishmit ne vend.
Votimi i sondazhit ishte online, i hapur per lexuesit ewww.gazetaarberia.com dhe shenoi nje sukses te jashtezakonshem ne vetem dy jave qe ishte online votuan 22949 persona.
Rezultati i ketij sondazhi ishte nje surprize ne vete ku fitues doli deputeti me i ri ne Parlamente, Eduart Ndocaj, qe ka nje shkeputje te dukshme me te tjeret me 59% ( 13528 vota).
Eduart Ndocaj edhe pse ka vetem 2 muaj ne Parlamente, ai ka nje popullaritet te jashtezakonshem e kjo lidhet me stilin e tij origjinal, popullor dhe per qendrimet e tij humane sidomos per njerezit nen nevoje.
saondazhNe vend te dyte eshte Sali Berisha me 12% (2795 vota) qe edhe pse me nuk eshte Kryeminister apo Kryetar i PD vazhdon te jete nje person i preferuar.
Kjo ndoshta lidhet me jeten tij shume aktive ne Parlamente dhe ne facebook.
Ne vendin e trete eshte Kryeministri Rama me 7% (1517 vota). Ky rezultate ishte surprize per Ramen, por ndoshta lidhet me kostot qe ka marre per te ndertuar Shtetin e se Drejtes. Ndoshta politika e formalitetit nuk jane shpjeguar si duhet publikisht dhe vendimet e Qeverise jane marre si masa shtrenguese kunder njerezve te varfer.
Ajo qe bie ne sy eshte fakti, se Taulant Balla edhe pse eshte nen Kryetar i Grupit Parlamentar te PS eshte ne renditje me larte se Kryetari i Opozites z. Basha. Kjo tregon krizen e thelle te perfaqesimit parlamentar qe ka Opozita duke e pasur kryetarin e saj jashte.
Z. Balla njihet si nje njeri i debateve e betejave parlamentare qe deri tani mund te thuhet se i ka fituar me sukses e kjo lidhet me faktin, se Pozita, ka arritur te kaloje ne Parlamente ligjet me te rendesishme te 2015 duke mos vene ne dyshim qendrushemerine politike te koalicionit.
Ne javet e para te Janarit do te organizohet edhe nje mbremje gala me rastin e ketij sondazhi ku do te ftohen politikane, gazetare e personalitete