Thënia e vitit e Ndocaj Ministrit të Mjedisit: Nuk ka më pemë dhe zogjtë po vrasin veten!

1607023_1522010281426522_5173925143996207596_n 12549107_1522010264759857_6720801606262518120_nUnë, kam menduar, se e kemi pasur moratoriumin e pyjeve në të njëjtën kohë, kur bëmë moratoriumin e zogjve. Pra, ne kemi bere moratorium për zogjtë, të cilët janë bërë të vrasin veten, se s’kanë më pemë, ku të rrinë. Nëse ka një rast që jam dakord me Kryeministrin për burgun, jam dakord të burgosen ata që shkatërrojnë pyjet.

Ps. Kjo replikë u bo mes z. Ndocaj dhe përfaqësuesve të Ministrisë së Mjedisit në seancën dëgjimore për moratoriumin e pyjeve.