Home » 2016 » February

Konsullata e Milanos/Skandal

Konsullata e Milanos/Skandal

Letër në redaksi/ Ja skandalet e Konsullatës shqiptare në Milano Ne redaksinë e citynews.al ka ardhur një denoncim per Konsullaten shqiptare ne Milano. Në kete leter denoncuese flitet per veprime qe pretendohen si abuzime. Me poshte po rendisim te gjithe informacionin e ardhur ne redaksi. Denoncimi 1.Dokument per martese kundrejt…

Presidenti Nishani dekoron z. Ahmet Çalik, presindent i Çalik Holding, me Titullin “Për Merita të Veçanta Civile”

Presidenti Nishani dekoron z. Ahmet Çalik, presindent i Çalik Holding, me Titullin “Për Merita të Veçanta Civile”

Presidenti Bujar Nishani i ka akorduar presidentit të Çalik Holding, z. Ahmet Çalik titullin “Për Merita të Veçanta Civile” me motivacionin: “Në vlerësim të kontributit të shquar si drejtues i ‘Çalik Holding’, që përmes vullnetit pozitiv të investimeve madhore në sektorë të rëndësishëm, ka kontribuuar direkt në përmirësimin e standardeve…

Intervistë ekskluzive e Eduard Ndocaj/ Do ringjall Partinë Socialiste. Ju tregoj gabimet e Ramës. Mesazhet për Metën, Bashën dhe Blushin

Intervistë ekskluzive e Eduard Ndocaj/ Do ringjall Partinë Socialiste. Ju tregoj gabimet e Ramës. Mesazhet për Metën, Bashën dhe Blushin

Deputeti socialist Eduard Ndocaj një nga kandidatët e vetëshpallur në garën për kryetarin e Partisë Socialiste, flet ekskluzivisht për citynews.al  ai pranoi pyetjet pa asnjë cenzurë dhe u tregua i gatshëm për këtë intervistë. Ai flet për ringjalljen e Partisë Socialiste që në fakt është edhe qëllimi pse hyri në garë,…