Deputeti Ndocaj takohet me senatorin italian on. Remigio Ceroni

12745922_1530619047232312_3227946002972943758_n 717_1530619023898981_347535540065456404_n

Deputeti Ndocaj pati një takim me senatorin italian on. Remigio Ceroni që është edhe anëtar i Komisionit te Buxhetit.
Z. Ndocaj dhe on. Remigio Ceroni ranë dakord për të intensifikuar marrëdhëniet ekonomike dhe njerëzore mes Rajonit Marke dhe Shqipërisë.

Ajo që ra në sy ishte se z. Ndocaj në takim ishte i veshur si Kauboj bashkë me këshilltarin e tij. Pra, z. Ndocaj i dha leksion prej kauboj senatorin që përfaqëson Kaliforninë evropiane.

Ndocaj mbetet faktori më i fortë dhe më i rëndësishëm i lobimit të Shqipërisë në Europë dhe në SHBA.