Home » 2016 » April

ALBtelecom mbështet Autoritetin Rrugor Shqiptar për ndriçimin e hyrjes së autostradës Tiranë-Elbasan

ALBtelecom mbështet Autoritetin Rrugor Shqiptar për ndriçimin e hyrjes së autostradës Tiranë-Elbasan

Kompania më e madhe e telekomunikacionit në Shqipëri, ALBtelecom, në kuadër të projekteve të përgjegjësisë sociale të korporatës, mbështet institucionet publike dhe bashkëpunon me ta në projekte të ndryshme. Kohët e fundit, ALBtelecom ka mbështetur Autoritetin Rrugor Shqiptar në projektin e ndriçimittë hyrjes së autostradës Tiranë-Elbasan. Ndriçimi i një segmenti prej…

PE dhe Departamenti Amerikan kritika Qeverisë Turke në raportet vjetore

PE dhe Departamenti Amerikan kritika Qeverisë Turke në raportet vjetore

Parlamenti Evropian ve Departamenti Amerikan i Shtetit edhe në raportet vjetorë për vitin 2015 vazhdojnë ti bëjnë thirrje Turqisë që ti rikthehet vlerave dhe ligjeve Evropiane. Turqia probleme me lirinë e medias dhe pavarësisë e gjyqësorit. Vetëm para 3 ditësh Parlamenti Evropian aprovoi raportin për Turqinë që u cilësua nga…

ALBTELECOM ARRIN NJË REKORD HISTORIK NË NUMRIN E PËRDORUESVE TË INTERNETIT FIKS ME BANDË TË GJERË

ALBTELECOM ARRIN NJË REKORD HISTORIK NË NUMRIN E PËRDORUESVE TË INTERNETIT FIKS ME BANDË TË GJERË

ALBtelecom, kompania më e madhe e telekomunikacionit në Shqipëri, ka tashmë mbi 100 000 përdorues familjarë  dhe biznese të vogla, në internetin fiks me bandë të gjerë. Sipas kompanisë, kjo vjen si rezultat i rritjes së nevojave të këtyre përdoruesve për shërbimin e internetit me cilësi të lartë, të cilin…

Dibra e dibranëve, përtej politikës Majtas e Djathtas dhe Rruga e Arbërit

Dibra e dibranëve, përtej politikës Majtas e Djathtas dhe Rruga e Arbërit

Dibra ka nxjerrë figura të rëndësishme intelektuale me nivel botëror dhe jo vetëm kombëtar, ka luajtur një rol kyç në momentet më decisive të Historisë Kombëtare ka pasur vazhdimisht figura të rëndësishme në politikënbërjen. Megjithatë, Dibra për këdo që e viziton vazhdon të jetë vendi i braktisur, izoluar, harruar dhe…