Eduart Ndocaj e Fran Frokaj bashkë duke festuar

 

received_610784272422215

received_610779515756024Eduart Ndocaj bashkë me kryetarin e bashkisë Lezhë z. Fran Frokaj dhe me kryetarin e Partisë Demokratike dega Lezhë kanë festuar së bashku në një tavolinë. Sebep ka qenë 50 vjetori i gazetarit Ismet Drishti dhe përvjetori i “Zjarr TV”. Dihet tashmë që Ndocaj e Frokaj janë miq të mirë. Megjithatë, ajo që bie në sy është fakti se Ndocaj ndjehet më rehat në tavolinën e Partisë Demokratik e kjo kuptohet lehtë edhe për faktin se ka zgjedhë të ulet aty. Ndoshta ky afrim i z. Ndocaj ka të bëj edhe me qëndrimet e tij të fundit në lidhje me reformën. Madje, një vëmendje të veçantë qëndrimit të Ndocaj për reformën në drejtësi i ka kushtuar edhe Rilindja Demokratik, organ i Partisë Demokratike. Një gjë është e sigurt se ku Ndocaj dhe Frokaj janë së bashku politikisht në Lezhë ndodh tërmet ashtu siç ndodhi për zgjedhjet lokale të 2015. Nëse ky bashkëpunim do të vazhdojë të rritet, atëherë Ndocaj dhe Frokaj janë binomi që përcaktojnë politikisht fatet e Lezhës.