Ndocaj- Të largohem nga PS, pyet qytetarët me sondazh!

Screenshot_2016-06-23-19-40-23
Ndocaj njihet si një ndër deputetët më Popullor e kjo duket qartë edhe nga Faqja Zyrtare e tij në facebook që në më pak se një vit ka kapur numrin e 40 mijë fansave dhe leximet mesatare janë rreth 100 mijë në ditë!
Ndocaj u është drejtuar mbështetësve të tij përmes një sondazhi nëse duhet të largohet apo jo nga Grupi i Parlamentar i PS. Kjo është krejt normale përderisa politika është çështje numrash dhe numrat studiohen edhe me sondazhe. Kjo nuk ka të bëj me shkrimin e publikuar tek shqiptarja.com që e quan një dilemë. Po kështu është kur vjen një italian si azilantë në Shqipëri dhe na jep leksione. Ashtu siç ka bërë për të tjerët edhe për deputetin Ndocaj Rilindja e ka gjetur “spiunin” 24 orësh, por jo 24 karatësh! Po ashtu kështu është kur gazetaria ka rënë në dorë të atyre që preferojnë të inkriminuarit dhe të devijuarit