Konsensusi per drejtesine- Ndocaj simboli

FB_IMG_1469016814582Arritja e konsensusit per reformen ne drejtesi eshte nje arritje personale i deputetit Ndocaj qe me qendrimet e tij nuk u bo pjese e pazareve.
Z. Ndocaj ishte i vetmi deputet qe ka deklaruar se reforma ne drejtesi eshte e te gjitheve, e cdo shqiptari.
Kete gje e ka thene madje edhe nga foltorja e Parlamentit, kur palet benin tellallin.
Nga foltorja z. Ndocaj ka thene se do e votoje reformen vetem nese votohet me konsensusin e te gjitheve.
Pra, thirrjet e Ndocaj nuk ishin per ta mos votuar, por te bashkuar te gjithe politiken perballe reformes historike te drejtesise.
Sot, palet arriten konsensusin dhe arriten ne konkluzionin e thirrjes qe ka bere vazhdimisht deputeti Ndocaj: Konsensus! Konsensus! Vetem konsensus!