Ndocaj-dibranëve: më vjen keq, sepse keni deputet pa sy, pa veshë e pa gojë

13662305_1582009775426572_6053090873031523907_o

13654348_1582009758759907_3400520383809830300_n
Deputeti Ndocaj mori pjesë në aktivitetin shkencor mbi Lurën!
Ky aktivitet ishte i organizuar nga studiuesi Fatos Daci.
Aktiviteti u mbajt në mjediset e Akademisë së Shkencave.
Të pranishëm ishin intelektualë dibranë, profesorë, përfaqësues e studiues të trevës së Lurës.
Deputeti Ndocaj theksojë: Lura edhe pse një vend i vogël i ka dhënë shumë historisë e Kombit. Është e pafalshme për politikën që ka lënë në harresë dhe izolim, Lurën, që është një ndër perlat e europiane për bukuri të natyrës.
Po ashtu Ndocaj theksojë talljen që është bërë me rrugën e Arbrit.
Pa kritikuar Ndocaj nuk la edhe kolegët e tij dibranë që sipas tij janë kthyer në njerëz pa sy, pa veshë e pa gojë.