Ndocaj politikani i vitit

13699981_1577536252540591_8004004248356693087_nMbreme deputeti Ndocaj ishte i ftuar ne nje event gala “Live Style Awards” dhe mori cmimin si politikani i vitit.
Ai u vleresua per kontributin e tij si sipermarres i zoti ne Perendim dhe po ashtu si nje politikane qe vetem ne tete muaj deputet ka krijuar profilin e tij e origjinal dhe te pavarur duke mbrojtur me shume qytetaret se interesat politik.