Xhilda Luzi, kandidatja e denjte per te drejtuar FRESSH.

 

images-2Xhilda Luzi, eshte juriste e re dhe mjaft suksesshhme.
Ajo eshte anetare e klubit te juristeve.
Xhilda Luzi eshte nje kontribuese e hershme e mjaft e rendesishme tek FRESSH, por edhe mjaft e rendesishme per PS duke luajtur nje rol mjaft te rendesishem ne te gjitha betejat elektorale te PS ne Durres.
Xhilda Luzi here pas here ka bere kritika per FRESSH duke kerkuar qe aty te mbizoteroi meritokracia dhe te jete me i hapur me prurjet e reja.
Xhilda Luzi eshte nje kandidature mjaft serioze per te drejtuar FRESSH, sepse ajo ka dhene kontribute te rendesishme tek FRESSH dhe po ashtu ben pjese tek ato te rinj te realizuar profesionalisht.