Ilir Meta politikani i historisë

30-10-2015-11-33-40

Ilir Meta është politikani i historisë! Ky është mendimi i disave që ushqehen prej tij! Po për cfarë do të mbahet mend historia e Metës!
1. Njeriu që përçau të Majtën për karrige!
2. Njeriu që akuzohet për vjedhjen e floririt!
3. Njeriu që për karrige personale bashkëqeverisi me të Djathtën!
4. Politikani që u filmua me zë dhe figurë e me bllok në dorë!
5. Politikani që shkaktojë me bllokun e tij katër viktima në bulevard!
6. Shtetari që akuzohet për skandalin me miliona euro të CEZ!
7. Kryetari i një partie që ka numrin më të madh të arrestuarve për shpërdorim detyre e korrupsion!
8. Politikani emri i të cilët u përmend edhe tek skandali i Bankës Shqiptare!
9. Kryetari i Partisë, ku drejterosha e shkollës e emëruar politikisht akuzohej për prostitucion!
10. Kryetar i Partisë, ku një person me veshje të Konsullës së Përgjithshme u akuzua dhe u shkarkuar për shkelje të rënda ligjore!
11. Politikani që shtiret si njeriu i konsensujve dhe preferues i ngjalave!
12. Kryetar i Partisë që njihet për blerje vote, emërime nepotike!
13. Ilir Meta, njeriu që shtiret për drejtësi, por që ka frike e paranojë prej saj!

E. Ndocaj