Ndocaj, modeli i nje politikani që i ka munguar Lezhës

14018064_634368323397143_2067421238_n 14009841_634368326730476_1833550727_n 14030741_634368406730468_94972588_n 14055595_634368336730475_71165371_nEduart Ndocaj, Shqipërisë dhe në veçanti Lezhë i kanë dhënë një dimension tjetër njerëzore. Eduart Ndocaj politikën me sjelljen e tij e ka bërë më të thjeshtë, më të kuptueshme e më të drejtpërdrejtë. Eduart Ndocaj edhe pse gëzon mandatin e deputeti ai është njeri shumë i thjeshtë, jeton mes të gjithëve. Ai han qoftë bashkë me qytetarët në qendër të Lezhës, ec në këmbë si të tjerët. Kishin 25 vite që qytetarët e Lezhës nuk ishin mësuar të shikonin një deputet që jeton mes tyre dhe me ta, që interesohet për jetën dhe problemet e tyre. Sot, në mbremje, siç shihet në foto deputeti Ndocaj i vetëm ndjek me vemendje aktivitetet e Bashkisë së Lezhës. Jo gjithmonë ai është dakord me atë çfarë bëhet në këtë qytet. Eduart Ndocaj vazhdimisht mendon se Lezha meriton më shumë!