Rruga Lezhë-Shëngjin jashtë çdo standardi

13663409_1078997835514838_1946114900_o

13918523_1078999205514701_1347909483_o

13663503_1078997238848231_427631318_o

13681811_1078998598848095_1833702943_o

13682462_1078998558848099_762485815_o

13898227_1078998222181466_1176008295_o

13898547_1078998485514773_1334386582_o

13898695_1078997245514897_1140656505_o

13898759_1078997982181490_42788332_o

13901863_1078997872181501_1940657961_o

13918523_1078999205514701_1347909483_o

13918716_1078998505514771_1000211534_o

Rruga Lezhë-Shëngjin është jashtë çdo standardi. Nga fillimi i saj e deri në rrugën nacionale deri në gjysmën e saj nuk ka asnjë lloj sinjalistike. Nuk ka asnjë vijë ndarëse të korsisë e mund të thuhet se ka të paktën katër vjet që nuk janë vijëzuar më. Nuk ka asnjë lloj ndriçimi. Nga gjysma e saj e deri në Shëngjin ku fillon një segment zgjerimi siç shihet nga fotot edhe pse janë vendosur shtylla e ndriçimit ato nuk janë ndezur asnjëherë dhe po ashtu shumica e shtyllave janë të shtrembëruara nga aksidentet. Po ashtu, pjesa e kthesave të forta ka probleme e nuk ka asnjë lloj sigurie, sepse aty ka pasur herë pas herë rrëshqitje gurësh duke rrezikuar seriozisht jetën e kalimtarëve. Kjo rrugë është mjaft e rëndësishme, sepse popullsia e Shëngjin në sezonin veror shumëfishohet! Aksidentet në këtë rrugë janë të pranishme dhe shkak është edhe mungesa totale e ndriçimi e kështu shumica e drejtuesve të mjeteve ndezin dritat e gjata. Pa frikë mund të themi se kjo rrugë është jashtë çdo standardi e për këtë mjafton të shikoni fotot!