Rrugen e Arberit PD-istet ja kerkojne Rames!

13879301_1085920261489262_3325633965109335850_nNga Alban Daci

Fushata e PD ne Diber eshte shume vaket me pjesmarrje dhe po ashtu shume e heshtur.
Nje nder piedestalet me te forte te PD ne Diber ka qene Kalaj e Dodes.
Takimi i PD ne Kalane e Dodes ishte nje deshtim i plote.
Kjo deshmohet fare mire nga fotot dhe pjesmarrja e vogel.
Po ashtu, PD e ka izoluar dhe tradhtuar Diber ne 20 vjet pushtet.
Ka mijera premtime te pambajtura. Realiteti i fshatrave te Diber eshte njelloj si ne kushtet e mesjetes.
Shume fshatra nuk kane akoma rruge makine.
Po ashtu bujqesia eshte si ne kohen e Skenderbeur ku akoma perdori kalin dhe shatin.
Megjithate, ne kete situate te veshtire PD-istat po mundohen ta perqendrojne fushaten ne dy kendveshtrime, ne skandalin e Shukriut dhe ne Rrugen e Arberit.
I pari, eshte pergjegjesi personale e ish Kryetarit te Bashkise qe vazhdoj betejen e tij me drejtesine.
Ndersa e dyta nuk ka lidhje me Ramen. Dibranet duhet t’ia kerkojne Rrugen e Arberit Berishes, Shkelqim Canit dhe LSI. Ministrine e transporteve e ka LSI e kjo e fundit ne shenje hakmarrje per humbjen e Kryemadhit e ka ndeshkuar Dibren ne investime e programe zhvillimi.