Vila luksoze e Metës

30-10-2015-11-33-40

1-11-1024x768

136961

images

largea_mila-e-metes1396438145

Kjo është vila luksoze e Ilir Metës që do e kishte zili edhe biznesmeni me i fuqishëm i Botes. Zyrtarisht Meta s’ka qenë asnjëherë biznesmen. Ai gjithmonë ka qenë deputet dhe zyrtare i shtetit që nuk e kalon shumën e 2 milion lekë të vjetra rrogë mujore. Sipas kësaj llogarie, Meta mund ta arrinte ta ndërtonte një vilë të tillë nga mosha 70 vjeç e vetëm nëse do e kishte kursyer të gjithë rrogën, por e pamundur se do të kishte vdekur urie! Shqiptarët qahen për pensione, rroga të ulta e papunësi!