Home » 2016 » September

DOREZOHET PS, LIGJI NDOCAJ PER EMIRGANTET EDUART NDOCAJ DREJT FINALIZIMIT

DOREZOHET  PS, LIGJI NDOCAJ PER EMIRGANTET EDUART NDOCAJ DREJT FINALIZIMIT

nga:Agron Prebibaj Gjate ketyre 25 viteve eshte folur thuajse aspak per voten e emigranteve,nje mosperfillje ndaj pjeses me vitale te kombit qe per afro 25 vite e cila mbajti rreth 70 perqind te ekonomise shqiptare.Pra,ata bashkekombasit tane pertej kufijve nuk u shikuan asnjehere si vellezerit,bijte e bijat tona,por vetem si…

A ishte rastesi prania e deputetit Ndocaj mbreme ne takimin me Kancelarin Shroder ne Keteministri?

A ishte rastesi prania e deputetit Ndocaj mbreme ne takimin me Kancelarin Shroder ne Keteministri?

A ishte rastesi prania e deputetit Ndocaj mbreme ne takimin me Kancelarin Shroder ne Keteministri? Dje ishte nje takim mjaft i r endesishem ne Kryeministri mes kryeministrit Rama dhe ish kancelarin Shroder. Ne kete takim merrnin pjese nje grup i ngushte personash, mes te cileve ministrja Kodheli, ministri Bushati, ministria…