A ishte rastesi prania e deputetit Ndocaj mbreme ne takimin me Kancelarin Shroder ne Keteministri?

A ishte rastesi prania e deputetit Ndocaj mbreme ne takimin me Kancelarin Shroder ne Keteministri?

Dje ishte nje takim mjaft i rfb_img_1474971950840

fb_img_1474971968213endesishem ne Kryeministri mes kryeministrit Rama dhe ish kancelarin Shroder.
Ne kete takim merrnin pjese nje grup i ngushte personash, mes te cileve ministrja Kodheli, ministri Bushati, ministria e ekonomise, Fleckestein, ambasadori i Kosoves ne Tirane dhe stafi i Shroder si dhe deputeti Alfred Peza.
Ishte e ftuar edhe Ministrja e Integrimit e cila mungonte.
Ndocaj, ishte i pranishem dhe takoje si Shroder e po ashtu edhe Fleckestein.
Pse ishte Ndocaj? Ndocaj ka qene gjithmone i pranishem ne takimet e rendesishme me Merkel ne Berlin. Kjo per arsye se deputeti Ndocaj eshte i njohur nga CDU per vlerat demokristiane qe mbart e percjelle ne aktivitetin politik.
Ndocaj eshte nje figure e njohur per disa eksponent te CDU e madje, z. Kol Gjoka qe eshte nje nder personat shqiptar me me shume akses ne CDU eshte perfaqesuesi i Frontit Demokristian Shqiptar te themeluar nga z. Ndocaj si nje levizje politike shqiptare ne Bote me force te nadhe lobuese e negociuese per ceshtjet dhe te drejtat e shqiptare.
Ndocaj mbetet nder deputet me te forte ne arenen nderkombetare e perfaqesuesi i vetem i emigracionit.