Eduart Ndocaj-Bushatit: Ju rikujtoj Milanon

14370350_1599194683708081_4060610878205914157_n

14433220_1599194660374750_7313351166829418495_n

14317614_1599194707041412_4961132938099145394_n
Ky eshte takimi elektoral i bere ne 2013 ne Milano. Organizatori kryesori ishte deputeti Ndocaj. Femija qe i dhuron lulet Kryeministrit eshte djali i deputetit!
Bushati edhe pse njihet si person qe nuk mbeshtetet nga turma. Pra, aftesi te dobeta lidershipi, duhet t’i kujtojme se pa keto turma PS nuk do te fitonte ne 2013 e nuk do te fitoje ne 2017. Konsullata nuk eshte zyre personale e Bushatit dhe askujt. Nese ka kritere per emerimet duhet te respektohen. Ndryshe do te behet ceshtje e se drejtes dhe ceshtje parlamentare.