Ndocaj per plehrat propozon: te eksportojme disa politikane e te na sjellin plehra!

imagesPropozimi i deputetit Ndocaj per Ligjin e Plehrave!
Ndocaj ne hyrje te Parlamentit u ndal dhe degjoje shqetesimet e shoqerise civile per miratimin e ligjit te plehrave.
Ndocaj u shpreh se: do te ishte perefekte sikur te kishim shkembim te barabarte. Ne tu jepnin ca politikane qe jane me te nejten vlere me te plehrave e bota ne kembim te na sjelle plehra me cilesore.