Ndocaj vizitor i priveligjuar ne Vatikan

received_643725012461474

received_643725089128133

received_643725049128137

received_643725035794805

received_643725029128139

received_643725009128141Sot, deputeti Ndocaj bashke me delegacionin shqiptaro-amerikan te udhehequr nga Monsignor Hilary C. Franco, Venzhgues i Perhershem i Misionit te Selise se Shenjte tek Kombet e Bashkuar, kane realizuar nje ekspedite te detajuar ne qytetin e Shenjte te Vatikanit.
Ky privilegje nuk afrohet per kedo. Delegacioni shqiptaro-amerikan udhehiqet nga ish senatori DioGuardi, i cili vazhdon te kete nje influence te madhe ne SHBA, por edhe ne Seline e Shenjte te Vatikanit.
Miqesia e Ndocaj dhe DioGuardit eshte tashme nje realitet.
Duhet te theksojme, se politikane te rendesishem te politikes shqiptare e kane kerkuar me cdo kusht miqesine me DioGuardin, por ky i fundit e ka refozuar.
Ndocaj mbetet tashme nje personazh mjaft i rendesishem i politikes shqiptare jo vetem brenda, por edhe ne nivelet e rendesishme te lobimit nderkombetar ne favor te kauzave shqiptare.
Ndocaj vazhdimisht ka deshmuar se ka nje lidhje te forte me Seline e Shenjte.
Keto dite ai po e verteton kete.
Nuk perjashatohet edhe mundesia e nje takimi me Papa Francesco.