Turpi i radhes i Ditmir Bushati!

20160930_124629
Ky vetem Minister i Jashtem nuk munde te quhet! Ky vetem Minister nuk mund te quhet! Ky vetem standardin per te mbajtur mbi supe postin e Ministrit nuk e ka.
Pasi e mbajte sekrete emerimin e Konsulles se Pergjithshme ne Milano sikur te ishte sekret shteteror, tani refuzoje te merrte pjese dhe te prezantonte Konsullen e Pergjithshme ne Milano. Madje, prezantimi i saj tek Komuniteti Shqiptar ne Italine e Veriut mund te quhet nje turp i vertete. Vetem dhjete persona pa asnje personalitet nga diaspora. Ky eshte grupi qe ka marr pjese ne prezantimin e Konsulles ne Milano. Pra, ajo eshte prezantuar vetem me te afermit. E dini pse sillet keshtu Bushati? Sepse, ai ka shkelur hapur protokollet shteterore dhe krieteret diplomatike qe quhen per emerimin e nje Konsulli te Pergjithshem. Konsullja e re nuk ka asnje kriter per ate poste. Ajo eshte vene aty per ndere personale te Ministrit e per nepotizem. Turp per kete Minister! Ai ka turperuar te gjithe Komunitetin Shqiptar ne Itali qe prisnin nje figure te respektuar pas skandaleve te fundit.